Et nyt revolutionerende indeklimasystem
udviklet i Danmark

Installation af det revolutionerende indeklimasystem fra Comfortair
Udviklet af de bedste eksperter indenfor indeklima

Novenco Comfortair er markedets mest innovative og moderne indeklimasystem. Udviklet i Danmark i en kvalitet, der giver et optimalt og stabilt indeklima i hele husets levetid.

Systemet er udviklet af danske ingeniører med mange årtiers teknologisk erfaring med at udvikle, bygge og installere ventilationssystemer på cruise- og containerskibe. (Kilde: novenco-marine.com)

CO2 sensorer og
markedets bedste filtre

Novenco Comfortair sikrer kontinuerlig cirkulation af luften og renser luften med luftfiltre af den bedste og stærkeste kvalitet på markedet. Sensorerne i loftet bemærker CO2 koncentrationen i luften og øger cirkulationen, hvis en højere koncentration noteres.

Din familie vil nyde godt af frisk luft og en behagelig temperatur, uanset antal mennesker i huset eller aktiv partikeludledning.

Novenco Comfortair systemet bruger markeds bedste filtre, der filtrerer endnu mindre molekyler end traditionelle filtre.

 

CO2 sensorer og markedets bedste filter
Den bæredygtige løsning

Den bæredygtige løsning

Novenco Comfortair optimerer automatisk energiforbruget til den bedste løsning hvor et godt indeklima opnås.

Ved en skarp regulering, hvor der tages hensyn til luftkvaliteten – Co2 indhold, temperatur og fugtighed, holdes energiforbruget på det mindst mulige niveau

Da systemet er selvregulerende, risikeres det ikke at uhensigtsmæssige indstillinger øger energiforbruget.

Comfortair Cirro

Det ultimative indeklimasystem

Cirro systemet udskifter luften i huset op til 8 gange oftere, end hvad lovgivningen foreskriver, hvilket sikrer dit hjem det mest optimale indeklima og beskytter din familie mod ophobning diverse sundhedsskadelige partikler.

Hvor meget luften udskiftes vil variere alt efter det enkelte hus’ indretning, miljø og familiens behov.

Cirro systemet sikrer huset varme, varmt vand, køling og ventilation - på én gang og fra ét system.

Comfortairs’ innovative varmepumpe leverer både varme og køling, og kobles let sammen med gulvvarme, radiatorer og ventilationsanlæg. Alle delene arbejder sammen fra ét samlet intelligent system.

Hvis huset befinder sig i et område med fjernvarme, findes en løsning på dette.

Cirro systemet styres og reguleres af beboeren fra en brugervenlig App til mobil eller tablet. App’en er bygget på Siemens teknologi.

Cirro systemet er markedets ultimative indeklimasystem, som giver nybyggede huse en intelligent og energioptimal ventilation, samt optimal luftkonditionering til husets rum.

 • A+++/A++
 • Vedvarende grøn energi
 • Varme, køl, ventilation og velvære i ét system
 • Brugervenlig styring
 • 2 gange luftskifte i timen
 • VAV styret ventilation
 • Godkendt af Energistyrelsen, samt godkendt og optaget på varmepumpelisten. Se mere her

Bliv kontaktet af en Comfortair-konsulent

Vi er altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål og svar du måtte have til vores systemer. Udfyld nedenstående og vi kontakter dig.

  Giv din familie et sundt indeklima

  En almindelig dansker opholder sig i gennemsnit 80-90 % af livet indendørs, hvorfor betydningen af et godt indeklima ikke kan undervurderes.

  Med Novenco Comfortair får dit hjem indbygget et banebrydende nyt indeklima system, der giver optimal udluftning, temperatur og frisk luft - uanset årstid, type af indendørs aktiviteter eller antal af beboere.

  Giv din familie et sundt indeklima til fordel for hele familiens generelle sundhed og velvære.

  Læs mere om generne udledt af dårligt indeklima - og hvordan du kan undgå disse i din nye bolig.

  Giv din familie et sundt indeklima