Intelligent luftcirkulering
og udluftning
i dit nybyggede hus

Intelligent luftcirkulering og udluftning i dit nybyggede hus

Nybyggede huse er i dag så energioptimerede og tætsluttede, at luften ikke kan cirkulere optimalt. Til sammenligning er gamle huse og lejligheder som en hullet papkasse, mens et nybygget hus kan sammenlignes med en tætsluttet tupperware. (Kilde: Bolius).

Det er nødvendigt at bygge tæt, så luftgennemstrømningen kan kontrolleres og dermed spare på energiforbruget. Men samtidig er det vigtigt at cirkulere luften tilstrækkeligt for at undgå ubehagelig undertryk og dårligt indeklima.

I dag skal nye huse bygges efter devisen: Byg tæt, ventilér rigtigt!

AdobeStock_139866030_Preview
CO2 sensorer og markedets bedste filter

Øget cirkulering
af frisk filtreret luft

Novenco Comfortair systemet ventilerer luften 8 x mere i timen end andre konventionelle løsninger, og sikrer derfor, at selv de mest tætsluttede nybyggede huse har frisk luft og et behageligt indeklima. Helt uden yderligere larm eller gennemtræk.

Vælg Novenco Comfortair, hvis du sætter din families helbred og komfort allerøverst i kravene til dit nye hus.

Læs mere om de sundhedsmæssige fordele ved god luftcirkulation.

CO2 sensorer og markedets bedste filter

Bliv kontaktet af en Comfortair-konsulent

Vi er altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål og svar du måtte have til vores systemer. Udfyld nedenstående og vi kontakter dig.

    Et revolutionerende indeklimasystem

    Novenco Comfortair tilbyder markedets mest innovative og moderne indeklimasystem. Udviklet i Danmark i en kvalitet, der giver et optimalt og stabilt indeklima i hele husets levetid.

    Systemet er udviklet af danske ingeniører, der har mange årtiers teknologisk erfaring med at udvikle, bygge og installere ventilationssystemer og klimaanlæg på krydstogtskibe med op til 8000 passagerer.

    Læs mere om det revolutionerende system

    pipes_ca