Om Novenco

Om Novenco

Med Novenco Comfortair går Novenco på land efter 75 år i marineindustrien. Virksomheden er grundlagt i 1947 i Danmark og har siden udviklet og produceret HVAC&R løsninger samt højkvalitets opvarmnings-, ventilations-, aircondition- og køleløsninger til marine og offshore projekter.

Novenco skaber løsninger som ventilationssystemer og klimaanlæg til store krydstogtskibe med op til 8000 gæster, som alle skal have frisk luft og godt indeklima på deres lange rejser.

De mange årtiers erfaringer fra marineindustrien og de store krydstogtskibe har Novenco nu overført til enkelte familiehuse med Novenco Comfortair - det er samme høje kvalitet, produceret i mindre skala og tilpasset den moderne families behov.

Med Novenco Comfortair går Novenco på land efter 70 år i marineindustrien

Fakta om Novenco

 • 200 ansatte
 • 500 millioner DKK i årlig koncernomsætning 
 • 7.000 m2 produktionsarealer i hhv. Kina og Korea
 • Kontorer i 3 lande med agenter i 20 lande
Læs mere om Novenco på www.novenco-marine.com

Novenco er en virksomhed med stolte langvarige traditioner inden for innovation og udvikling - med fokus på dansk ingeniør kvalitet. Virksomheden har stort fokus på bæredygtighed og grøn energi og fornyer kontinuerligt sine produkter for at optimere energiforbruget og spare på jordens ressourcer.

Kundefokus, Performance, Samarbejde, Engagement og Respekt er Novencos kerneværdier og de pejlemærker, som virksomheden styres efter.

Bliv kontaktet af en Comfortair-konsulent

Vi er altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål og svar du måtte have til vores systemer. Udfyld nedenstående og vi kontakter dig.

  Et revolutionerende indeklimasystem

  Novenco Comfortair tilbyder markedets mest innovative og moderne indeklimasystem. Udviklet i Danmark i en kvalitet, der giver et optimalt og stabilt indeklima i hele husets levetid.

  Systemet er udviklet af danske ingeniører, der har mange årtiers teknologisk erfaring med at udvikle, bygge og installere ventilationssystemer og klimaanlæg på krydstogtskibe med op til 8000 passagerer.

  Læs mere om det revolutionerende system

  pipes_ca